3FM Serious Request haalt voortaan geld op voor het Wereld Natuur Fonds

3FM Serious Request

Elk jaar zet 3FM zich met Serious Request in de week voor kerst in om geld in te zamelen voor een goed doel. Voortaan is dat goede doel het Wereld Natuur Fonds. Dat maakte DJ Sander Hoogendoorn vandaag bekend in zijn ochtendshow Sanders Vriendenteam. Al sinds 2004 haalde de radiozender geld op voor het Rode Kruis, maar vorig jaar werd al bekend dat daar een einde aan zou komen. Zendermanager Sharid Alles zei toen dat ze verder wilden kijken dan een doel of thema dat gebonden is aan noodhulp.

3FM Serious Request

Dit jar zal de actie van 18 to en met 24 december dan ook draaien om het inzamelen van geld voor het Wereld Natuur Fonds. 3FM Serious Request staat dit jaar in Amersfoort en zal 24 uur per dag live op de radio te volgen zijn. Welke DJ’s in actie komen en wat het uiteindelijke doel is, zal later bekend worden gemaakt. Zendermanager Sharid Alles is van mening dat het nieuwe partnerschap met het Wereld Natuur Fonds een logische keuze is.

Sharid Alles:

Het klimaat is een flinke bron van zorg voor heel veel mensen en leeft enorm bij de 3FM-community. Het was voor ons dan ook logisch om voor een partner te gaan die zich met de thema’s klimaat en natuur bezighoudt. En met wie kan dat beter dan met het WWF? WWF heeft een lange, indrukwekkende geschiedenis en doet ontzettend goed werk. We zijn blij dat het onze partner wordt en ik kijk enorm uit naar de samenwerking.

Ga voor meer showbizz nieuws naar Showkick.nl!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*