#Akwasi krijgt van ons de #ZwartePiet toegespeeld

Akwasi Sinterklaas

Video – Bij de woning van kinderfeestverpester en zwarte pietenhater Akwasi protesteerden enkele Pieten. Deze Zwarte Pieten vinden dat #ZwartePietMoetBlijven. Dat subsidiedichter Akwasi daar anders over denkt moge inmiddels duidelijk zijn. Al vele jaren verspreidt deze woordkunstenaar zijn haat tegen een Nederlandse traditie die niks met “blackface” of andere raciale haat te maken heeft. Het gaat Akwasi alleen om de aandacht en de Nederlandse media helpt hem daar graag bij door hem af te schilderen als de volgende Martin Luther King.

Het Parool kopt: “Akwasi thuis lastiggevallen door Zwarte Pieten”

Akwasi zwarte piet

Het Parool vergeet even dat de aanhangers van Akwasi constant dreigende taal uitslaan op internet en bij de aankomst van Sinterklaas. Het zijn nog net geen terroristen. Nu kwamen er vandaag wat onschuldige Zwarte Pieten bij Akwasi aan de deur in Weesp, maar dat staat in geen enkel contrast met de uitspraken die Akwasi zelf doet. Voorbeeld:

Akwasi Sinterklaas

Dus, Beste Akwasi.. Misschien moet je zelf met je Nederlandse cultuurhatende aanhangers lekker afblijven van Nederlandse tradities en minder janken als je wat tegengas krijgt. Een paar Zwarte Pieten aan je deur is altijd nog minder erg dan de bedreigingen die jij over je lippen laat gaan. Gelukkig kan je altijd nog je excuses aanbieden.

Akwasi is de hypocriet van de week!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*