De top 3 favoriete seksspeeltjes van vrouwen

Easytoys Lily Vibrator
EasyToys Lily Vibrator - Roze

Wij waren benieuwd naar de top 3 favoriete seksspeeltjes van vrouwen en vroegen iemand met online erotiekwinkels naar de drie meest verkochte speeltjes. De top 3 is misschien niet zo verrassend, maar laat dan ook alleen maar zien welke seksspeeltjes favoriet zijn bij de Nederlandse vrouwen.

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation
Ook dit jaar weer het favoriete seksspeeltje van de Nederlandse vrouwen. Eigenlijk was dit ook wel te verwachten, want je ziet op social media veel positief commentaar over deze luchtdrukvibrator voorbij komen. Toch zijn er ook vrouwen die dit speeltje helemaal niks vinden. Als we mogen af gaan op het overwegende positieve geluid en dat dit speeltje zelfs door bekende Nederlandse vrouwen aanbevolen wordt, dan kunnen we begrijpen waarom de Satisfyer Pro 2 Next Generation ook nu weer op nummer 1 in de top drie favoriete seksspeeltjes van vrouwen staat.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

2. Lily Vibrator – Easytoys
Op nummer 2 in de top drie favoriete seksspeeltjes van vrouwen vinden we de Lily Vibrator van Easytoys terug. Deze tarzan vibrator is razend populair onder de Nederlandse vrouwen. Hij heeft een meer dan redelijke prijs/kwaliteit verhouding en door zijn gebogen design weet hij moeiteloos je G-spot en je clitoris tegelijk te verwennen. Je kunt de Lily Vibrator uit de Easytoys Vibe Collection voordelig en discreet bestellen bij Shopclix Erotiekshop! De Lily Vibrator van Easytoys heeft maar liefst 10 vibratiestanden en bezorgd je graag meerdere hoogtepunten.

Easytoys Lily Vibrator
EasyToys Lily Vibrator – Roze

3. Bullet Vibrator met 10 standen
Enkele jaren lang stond het vibratie eitje op nummer 3 in de top 3 favoriete seksspeeltjes van vrouwen, maar dit jaar gaat die eer naar de Bullet Vibrator met 10 standen. Ook dit speeltje is van het merk Easytoys en komt uit de Easytoys Mini Vibe Collection. Als we de verkochte aantallen mogen geloven is dit een zeer populair seksspeeltje onder de Nederlandse vrouwen. Dat zal vast te maken hebben met het feit dat hij 10 standen heeft, waterdicht is en ook nog eens makkelijk is op te bergen. Je kunt deze bullet vibrator met 10 standen voordelig en discreet bij Seksspeeltjesland kopen.

favoriete seksspeeltjes van vrouwen
Bullet Vibrator met 10 standen!

Alle speeltjes uit de bovenstaande top 3 favoriete seksspeeltjes van vrouwen kun je met korting bestellen in de webshops waar we naar linken. Ga naar Shoptijger en haal daar de kortingscode die je recht geeft op 10% korting op je bestelling in elke webshop waat we in dit blog naar linken. Zo kun je deze seksspeeltjes nog voordeliger aanschaffen.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*