Geenstijl toont beelden neergeschoten Peter R de Vries en heeft gelijk

Geenstijl

Iedereen en zijn moeder is verontwaardigd dat Geenstijl de beelden van de neergeschoten Peter R de Vries op de site heeft gezet, maar ze hebben gelijk. Het zijn nou eenmaal beelden die nieuwswaarde hebben. De selectieve verontwaardiging van andere mediakanalen is dan ook vrij hypocriet, aangezien die er geen moeite mee hebben om een aangespoeld dood kindje of een vermoorde politicus op de voorpagina te plaatsen. Ook het argument dat het in de krant wel kan maar online niet is ronduit belachelijk. Op internet heb je de keuze om wel of niet te kijken. Bij de foto’s van de vermoorde Pim Fortuyn of het aangespoelde dode kindje werd je er al mee geconfronteerd als je de supermarkt of kiosk in liep.

neergeschoten peter R de Vries

RTL Nederland, Mediahuis (Telegraaf/NRC) en de politie Geenstijl oproepen om de beelden te verwijderen is dan meer dan hypocriet. Het zijn beelden met nieuwswaarde en Peter R de Vries werd neergeschoten in het publieke domein. Daarbij mogen de ogen van sommige politici, journalisten en opiniemakers wel een keer geopend worden zodat ze de werkelijke problemen in dit land een keer zien. Natuurlijk zijn de beelden heftig en niet leuk voor de nabestaanden, maar het is wel de harde realiteit. We leven tegenwoordig in een wereld waar broers van kroongetuigen, advocaten en journalisten afgeknald worden. Als je daar je ogen voor sluit, zullen de problemen in narcostaat Nederland alleen maar groter worden.

 

1 Reactie

  1. Ik ben ook een beelden-voorstander.

    alleen
    ,,Daarbij mogen de ogen van sommige politici, journalisten en opiniemakers wel een keer geopend worden zodat ze de werkelijke problemen in dit land een keer zien., ,

    Als zij iets niet zien, of er een probleem is dan maakt het volk kennelijk de fout dit niet op een correcte en werkbare manier aan te brengen. Maar het belangrijke punt is hier ook de echte waarheid. Bekendheid daarmee bij het volk. In feite een vicieuze cirkel.

     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*