Ledenstijging op datingwebsites tijdens corona lockdown

datingwebsites

datingwebsitesVeel vrijgezellen worden vrij moedeloos van de verlengde lockdown, maar velen hebben nu de weg gevonden naar datingwebsites. Die zien een flinke ledenstijging. Vooral de jongere generatie vrijgezellen heeft het moeilijk volgens relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven. Die voelen zich eenzaam en missen het gevoel van verbondenheid en hun sociale contacten. Tijdens de corona lockdown is het ook moeilijk om iets aan die situatie te veranderen. Een datingwebsite kan dan uitkomst bieden.

Toch kun je op datingwebsites nu al op zoek gaan naar die nieuwe liefde. Datingwebsites zien dan ook een flinke ledenstijging waaronder opvallend veel jongere mensen. Online daten is een goede manier om de somberheid de kop in te drukken en je doet er snel sociale contacten op die het misschien allemaal wat makkelijker maken. Zo heeft de datingapp Happn inmiddels al 300.000 nieuwe leden geregistreerd sinds maart 2020. Dat is een stijging van 15% ten opzichte van een jaar eerder. Ook online kun je lekker chatten met mensen die net zoals jou ook op zoek zijn naar warm en liefdevol contact. Kijk bijvoorbeeld maar eens op Chatflirts.nl.

Datingcoach Carla Ketelaar ziet voordelen van daten in coronatijd. Ze adviseert al haar cliënten om zich op het web te begeven, te gaan daten, maar zich wel aan de coronamaatregelen te houden. ,,Het mooie is dat je daardoor niet gelijk met elkaar naar bed gaat. Dat geeft vaak een vertroebeling. Leer elkaar eerst maar eens kennen en zie dan of het iets kan worden.”

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*