Lil Wayne krijgt gratie van Donald Trump

Lil Wayne

Op deze laatste dag van het presidentschap van Donald Trump worden er nog enkel presidentiële pardons verwacht. Één van de mensen die in aanmerking komt voor gratie is de rapper Lil Wayne. De rapper is een uitgesproken voorstander van Donald Trump en dat zal vast geholpen hebben. Vorige maand bekende Lil Wayne dat hij schuldig was aan verboden wapenbezit, maar het ziet er naar uit dat hij gratie krijgt van de president. Hij had anders tien jaar cel geriskeerd.

In 2010 zat de rapper ook al een straf uit voor verboden wapenbezit. Dit feit zou in 2007 gepleegd zijn. Toen bracht hij tijdens zijn gevangenschap ook nog een album uit genaamd “I Am Not a Human Being”. Op dit album waren Drake, Nicki Minaj en Lil Twist ook te horen.

Vele mensen beschuldigen Donald Trump van racisme, maar tot nu toe heeft hij al meerdere donkere mensen gratie verleend. Toch is er wel enige kritiek op het feit dat hij vooral witteboordencriminelen criminelen gratie verleend waar hij en zijn familie zakelijke banden mee hebben.

Lil Wayne

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*