Vanavond zal RTL Boulevard weer te zien zijn

RTL Boulevard zal vanavond toch uitgezonden worden. De uitzending zal vanavond vanaf een onbekende locatie op het Mediapark in Hilversum gemaakt worden. Afgelopen weekend konden de uitzendingen van RTL Boulevard niet doorgaan vanwege een ernstige dreiging. De driehoek van politie, Openbaar Ministerie en burgemeester had RTL Boulevard op de dreiging gewezen, waarna werd besloten om geen uitzending te maken.

RTL Boulevard uitzendingen

Volgens de politie zijn er zichtbare en onzichtbare maatregelen getroffen in verband met de dreiging op de RTL Boulevard studio in Amsterdam. Voor de studio werd vorige week misdaadverslaggever Peter R de Vries neergeschoten. Waarschijnlijk is er een verband met de drugsbende van Ridouan Taghi en het werk van Peter R de Vries voor kroongetuige Nabil B.

Gisteren besloot het team van RTL Boulevard even rust te nemen. De afgelopen week heeft er natuurlijk ook bij de redactie hard ingehakt. De redactie stelde zondag wel dat ze er alles aan zouden doen om de uitzendingen vanaf maandag te hervatten.

RTL Boulevard:

Nederland is een vrij land en onafhankelijke media zijn essentieel voor het functioneren van onze rechtstaat. Wij blijven vechten om die rol te vervullen, zeker ook met RTL Boulevard, en zijn heel trots op het team dat met dezelfde overtuiging en gedrevenheid de draad morgen weer oppakt

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*